Guess

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

Guess, eigentijds sinds 1981

Guess is het verhaal van vier Marokkaanse broers die dankzij hun creativiteit en zakelijk instinct het merk groot hebben gemaakt. Het wordt geïntroduceerd in 1981 en in de glamourous advertenties uit die tijd – vaak in zwart wit – schitteren supermodellen die dankzij deze advertenties flinke bekendheid kregen. Het merk ontwikkelt zich en merkextensies volgen, onder andere in herenmode. Guess is ieder seizoen opnieuw modieus en actueel!

Guess logo
Het logo van Guess herken je uit duizenden. Het is een klein driehoekje met rode rand en
daarin een vraagteken. Je ziet het klein terug op bijvoorbeeld de jeans, maar ook groot op
de t-shirts.

Guess sneakers kopen? Barrows!

Met de sneakers van Guess loopt je altijd voorop. Ga je voor uni zwart of de altijd-goed combinatie zwart-wit? Bij Barrows vind je jouw verse paar. Guess is eigentijds en betaalbaar. Sneakers in de sale kopen? Houd onze opruiming in de gaten!

Party time? Say yes, met Guess

Heb je een feestje en ben je op zoek naar een leuke partyoutfit? Kijk dan eens bij onze Guess items. Mooie slim fit overhemden, een t-shirt met fraaie print of een leuke sweater, bij Barrows vind je jouw partyproof Guess outfit!

Guess – altijd actueel
Loop je het liefst in de nieuwste collectie? Houd dan onze site in de gaten. Guess heeft
meerdere collecties per jaar, dus je kunt regelmatig nieuwe items van dit topmerk
verwachten.

Bij Barrows Guess online kopen

Barrows heeft een uitgebreide Guess-collectie met sneakers en accessoires plus sweaters en truien, polo’s en shirts, overhemden en niet te vergeten de jeans. Zelf kijken en passen doe je in onze winkels in Helmond en Eindhoven. Snel online bestellen doe je eenvoudig en snel op onze site.