Colmar winterjas heren

Een Colmar heren winterjas koop je bij Barrows! Wij hebben een ruim assortiment van het merk Colmar. Hiertoe behoren onder andere winterjassen voor heren. Bestel je Colmar winterjas eenvoudig op onze website of neem een kijkje in een van onze winkels in Helmond of Eindhoven.

Colmar voor heren

Colmar is een Italiaans kledingmerk. Het is van origine een toonaangevend merk in wintersportkleding. In 1923 is het merk opgericht door Mario Colombo. De naam Colmar is dus ook van zijn naam afgeleid. Het merk is bekend geworden door hun jassen.

Colmar heren winterjassen

Colmar maakt al jarenlang jassen voor zowel heren en dames. De jassen staan erom bekend dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Hierdoor zijn de winterjassen van Colmar heerlijk warm en laten ze weinig tot geen wind door. De winterjassen zijn lichtgewicht waardoor ze comfortabel zitten. Ze zijn in meerdere modellen en kleuren verkrijgbaar. 

De winterjassen voor heren van het merk Colmar zijn compact en ademen goed. Ze zijn gewatteerd met een mix van dons en veren waardoor je in de winter goed warm gehouden wordt. De meeste winterjassen van Colmar voor heren zijn voorzien van twee zakken en elastische boorden.

Collectie Colmar heren

Naast winterjassen voor heren verkopen wij ook diverse andere kledingstukken van het merk Colmar. Denk onder andere aan broeken, T-shirts en polo’s. Je kunt hiervoor terecht in een van onze vestigingen in Helmond of Eindhoven of op onze website.

Heb je vragen over onze collectie of iets anders? Neem dan eenvoudig contact met ons op!