C.P. Company Nederland

Bij Barrows ben je aan het juiste adres voor diverse kleding van het merk C.P. Company. C.P. Company ontwerpt en produceert uitsluitend herenkleding. Bij Barrows vind je een uitgebreid assortiment van dit merk zodat je jouw perfecte outfit eenvoudig kunt samenstellen.

Bekijk ons C.P. Company assortiment


C.P. Company

C.P. Company is opgericht in 1974. C.P. Company is anders dan andere kledingmerken omdat zij altijd kiezen voor compleet tijdloze collecties voor heren. Andere kledingmerken veranderen elk seizoen en brengen continu het nieuwste van het nieuwste op de markt C.P. Company wil hier, met hun tijdloze designs, verandering in brengen. 

De kleding van C.P. Company is casual en gericht op de moderne man met een actieve levensstijl. De kleding is van hoge kwaliteit en combineert een mix van functionele elementen en mode. Andere kenmerken van C.P. Company zijn robuust, technisch vooruitstrevend en premium materialen.

Wanneer je op zoek bent naar herenkleding dan zit je met het merk C.P. Company goed. Bij Barrows vind je een uitgebreid assortiment van dit merk. Kijk op onze website voor het actuele aanbod of kom naar onze winkel in Eindhoven of Helmond.

C.P. Company bij Barrows

Bij Barrows vind je diverse artikelen van C.P. Company. Denk onder andere aan truien en sweaters, jacks, T-shirts, polo’s en accessoires zoals petten. Je bestelt je gewenste artikelen eenvoudig via de website of je komt naar een van onze winkels. Onze vestigingen vind je in Eindhoven en Helmond.

Heb je vragen over een van onze artikelen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.

Bekijk ons C.P. Company assortiment