Jack 'Naslan Light' Stone Island Ice

Jack 'Naslan Light' Stone Island Ice

Status: In voorraad

€ 775,00
Jack Stone Island 'Naslan Light Watro' wit met vaste capuchon en is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof van mechanisch nylon. De stof is aan de binnenkant met hars behandeld om een milde wind- en waterbestendigheid te bereiken. Het jack heeft steekzakken met ritssluiting en een zakje met ritssluiting en kompas patch op de linkermouw.

* Vereiste velden

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

DETAILS Jack Stone Island 'Naslan Light Watro' wit met vaste capuchon en is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof van mechanisch nylon. De stof is aan de binnenkant met hars behandeld om een milde wind- en waterbestendigheid te bereiken. Het jack heeft steekzakken met ritssluiting en een zakje met ritssluiting en kompas patch op de linkermouw.
collectie Heren
pasvorm Regular fit
materiaal 100% Polyamide
Kleur Wit
FABRIKANTCODE 761540632-V0003
ARTIKELNUMMER 107980
Merk Stone Island
Omschrijving

Details

Jack Stone Island 'Naslan Light Watro' wit met vaste capuchon en is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof van mechanisch nylon. De stof is aan de binnenkant met hars behandeld om een milde wind- en waterbestendigheid te bereiken. Het jack heeft steekzakken met ritssluiting en een zakje met ritssluiting en kompas patch op de linkermouw. De paspop draagt maat M.