Jack Peuterey Lichtgrijs

Jack Peuterey Lichtgrijs

Status: Uit voorraad

€ 699,00
Winterjack Peuterey 'Aiptek NB 03 Fur' lichtgrijs met vaste capuchon en afneembare bontkraag. De winterjas heeft twee borstzakken en steekzakken per zijde met drukknoopsluiting en hebben fleece voering voor de handen warm te houden. Aan de binnenzijde zit een koord verwerkt waardoor het jack te tailleren is en vier binnenzakken. Het jack is volledig dons gevoerd om je te beschermen tegen het koude weer. Dankzij een hardcoating van polyurethaanhars voelt het jack soepel en zacht aan maar is de buitenlaag ook waterafstotend. Op de linkermouw zit het Peuterey logo.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

DETAILS Winterjack Peuterey 'Aiptek NB 03 Fur' lichtgrijs met vaste capuchon en afneembare bontkraag. De winterjas heeft twee borstzakken en steekzakken per zijde met drukknoopsluiting en hebben fleece voering voor de handen warm te houden. Aan de binnenzijde zit een koord verwerkt waardoor het jack te tailleren is en vier binnenzakken. Het jack is volledig dons gevoerd om je te beschermen tegen het koude weer. Dankzij een hardcoating van polyurethaanhars voelt het jack soepel en zacht aan maar is de buitenlaag ook waterafstotend. Op de linkermouw zit het Peuterey logo.
collectie Heren
pasvorm Regular Fit
materiaal 100% Polyamide Coating: 100% Polyurethaanhars Voering: 100% Polyamide Vulling: 90% Dons 10% Donsveren
Kleur Grijs
FABRIKANTCODE PEU4115-709
ARTIKELNUMMER 107488
Merk Peuterey
Omschrijving

Details

Winterjack Peuterey 'Aiptek NB 03 Fur' lichtgrijs met vaste capuchon en afneembare bontkraag. De winterjas heeft twee borstzakken en steekzakken per zijde met drukknoopsluiting en hebben fleece voering voor de handen warm te houden. Aan de binnenzijde zit een koord verwerkt waardoor het jack te tailleren is en vier binnenzakken. Het jack is volledig dons gevoerd om je te beschermen tegen het koude weer. Dankzij een hardcoating van polyurethaanhars voelt het jack soepel en zacht aan maar is de buitenlaag ook waterafstotend. Op de linkermouw zit het Peuterey logo. De paspop draagt maat S.