Jack Stone Island 'SW 3L Down Ghost Piece' Donkerblauw

Jack Stone Island 'SW 3L Down Ghost Piece' Donkerblauw

Status: In voorraad

€ 1.249,00
Puffer Stone Island 'SW 3L Down Ghost Piece' donkerblauw met uitneembare schapenvacht aan de binnenzijde van de opstaande kraag en twee steekzakken met ritssluiting. Het donsjack is gemaakt van een wollen kwaliteit gecombineerd met een ademend, water- en winddicht stretchmembraan. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk.

* Vereiste velden

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

DETAILS Puffer Stone Island 'SW 3L Down Ghost Piece' donkerblauw met uitneembare schapenvacht aan de binnenzijde van de opstaande kraag en twee steekzakken met ritssluiting. Het donsjack is gemaakt van een wollen kwaliteit gecombineerd met een ademend, water- en winddicht stretchmembraan. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk.
collectie Heren
pasvorm Regular fit
materiaal 61% Wol 35% Polyamide 4% Elastan Voering: 80% Dons 20% Donsveren
Kleur Blauw
FABRIKANTCODE 7515440F01-V0020
ARTIKELNUMMER 107570
Merk Stone Island
Omschrijving

Details

Puffer Stone Island 'SW 3L Down Ghost Piece' donkerblauw met uitneembare schapenvacht aan de binnenzijde van de opstaande kraag en twee steekzakken met ritssluiting. Het donsjack is gemaakt van een wollen kwaliteit gecombineerd met een ademend, water- en winddicht stretchmembraan. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk. De paspop draagt maat M.