Kledingwinkel Helmond

Helmond heeft een divers aanbod aan kledingwinkels. Je vindt er ruime keuze aan dames-, en herenkleding. Bij Barrows in Helmond vind je een ruim aanbod aan kleding en accessoires van diverse merken voor heren. Barrows in Helmond is gevestigd in de Elzaspassage welke centraal ligt. Bij deze kledingwinkel in Helmond vind je tevens een grote parkeergarage. 

Bekijk onze online merken

 

Kledingwinkel Barrows Helmond

Barrows is dé kledingwinkel in Helmond op het gebied van merkkleding. Bij ons vind je een divers aanbod van bekende merken. Denk onder andere aan Armani jeans, EA7, Iceberg, C.P. Company, Stone Island, Versace, Parajumpers, Gourmet, 7 For All Mankind, Plein Sport en Mason Garments

Barrows is een familiebedrijf dat in 1988 opgericht is. Het startte daar als kledingwinkel in Helmond aan de Markt. Het begin werd gemaakt met casual herenkleding in het hoge segment. Inmiddels vind je de winkel in de Elzaspassage in Helmond. In 1992 is Barrows uitgebreid met een tweede kledingwinkel. Deze is gevestigd in de Heuvel Galerie in Eindhoven. In Eindhoven wordt zowel heren- als dameskleding verkocht.

Naast jeans, jacks en diverse tops is het assortiment de laatste jaren uitgebreid met onder meer tassen en schoenen. Daarnaast vind je bij Barrows nog diverse andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan riemen, petten en mutsen.

Koop je kleding bij Barrows in Helmond of online

Koop je kleding of accessoires eenvoudig via onze webshop of in onze vestiging in Helmond of Eindhoven. Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan contact met ons op! Het personeel van Barrows helpt je graag.

Bekijk onze online merken