Parka Stone Island 'Naslan Down-TC' Zwart

Parka Stone Island 'Naslan Down-TC' Zwart

Status: In voorraad

€ 1.199,00
Parka Stone Island zwart 'Naslan Down-TC' met vaste capuchon en een tweewegritssluiting verborgen door dubbele sluiting met klittenband. Het jack is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof bestaande uit mechanisch gesponnen nylonvezels. Op het voorpand zitten verschillende zakken met drukknoop, rits - en klittenbandsluiting. De parka is royaal gevoerd met dons om je te beschermen tegen het koude weer en heeft de kompas patch op de linkermouw.

* Vereiste velden

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

DETAILS Parka Stone Island zwart 'Naslan Down-TC' met vaste capuchon en een tweewegritssluiting verborgen door dubbele sluiting met klittenband. Het jack is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof bestaande uit mechanisch gesponnen nylonvezels. Op het voorpand zitten verschillende zakken met drukknoop, rits - en klittenbandsluiting. De parka is royaal gevoerd met dons om je te beschermen tegen het koude weer en heeft de kompas patch op de linkermouw.
collectie Nee
pasvorm Nee
materiaal Nee
Kleur Zwart
FABRIKANTCODE 751570333-V0029
ARTIKELNUMMER 107584
Merk Stone Island
Omschrijving

Details

Parka Stone Island zwart 'Naslan Down-TC' met vaste capuchon met afneembare vilten band en een tweewegritssluiting verborgen door dubbele sluiting met klittenband. Het jack is gemaakt van een lichte, duurzame en slijtvaste stof bestaande uit mechanisch gesponnen nylonvezels. Op het voorpand zitten verschillende zakken met drukknoop, rits - en klittenbandsluiting. De parka is royaal gevoerd met dons om je te beschermen tegen het koude weer en heeft de kompas patch op de linkermouw. De paspop draagt maat M.