Sneakerwinkel Eindhoven

Ben je op zoek naar sneakers van luxe merken? Dan is Barrows de sneakerwinkel in Eindhoven waar je moet zijn. Wij verkopen sneakers van diverse luxe merken. De verschillende merken sneakers die wij in ons assortiment hebben zijn Emporio Armani, EA7Iceberg, Mason Garments, Atlantic Stars, Guess, Versace, Colmar en Stone Island.

Sneakers in Eindhoven

In Eindhoven zijn meerdere sneakerwinkels te vinden. Wat je ook zoekt in Eindhoven ben je op de juiste plek. Voor sneakers van luxe merken neem je een kijkje bij Barrows.

Barrows is een familiebedrijf dat in 1988 opgericht is. Het startte daar als kledingwinkel in Helmond aan de Markt. Het begin werd gemaakt met casual herenkleding in het hoge segment. In 1992 is Barrows uitgebreid met een tweede kledingwinkel in Eindhoven.

Je vindt onze vestiging in het centrum van Eindhoven, in de Heuvel Galerie. Daarnaast kun je ook op onze website terecht wanneer je een paar sneakers zoekt.

Overige artikelen Barrows Eindhoven

Naast sneakers van luxe merken biedt Eindhoven een breed assortiment heren- en dameskleding aan. Denk aan jeans, jacks, tops, tassen en diverse andere accessoires. Barrows Eindhoven biedt luxe designerkleding van onder andere de volgende merken aan: Emprio Armani, Versace, Parajumpers, Gourmet, Mason GarmentsGuess, Iceberg, Versace, 7 For All Mankind, Stone Island en Colmar. Voor meer merken neem je kijkje in onze webshop.

Sneakers luxe merken

Heb je op de website leuke sneakers gezien maar wil je ze eerst passen voordat je ze besteld of ben je toevallig in Eindhoven? Loop dan binnen in onze vestiging in de Heuvel Galerie. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte sneakers!

Bekijk al onze sneakers