Vest Stone Island 'Ghost Piece' Donkerblauw

Vest Stone Island 'Ghost Piece' Donkerblauw

Status: Uit voorraad

Normale prijs: € 549,00

Special Price € 384,30

Vest Stone Island 'Ghost Piece' donkerblauw met capuchon. Het luxe vest heeft een bies aan beide kanten van de rits en deze loopt door over de capuchonrand. Aan de zowel de mouwen en boord zit een dunne ribstof afwerking. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

DETAILS Vest Stone Island 'Ghost Piece' donkerblauw met capuchon. Het luxe vest heeft een bies aan beide kanten van de rits en deze loopt door over de capuchonrand. Aan de zowel de mouwen en boord zit een dunne ribstof afwerking. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk.
collectie Heren
pasvorm Slim Fit
materiaal 100% Wol
Kleur Blauw
FABRIKANTCODE 7515574FA-V0020
ARTIKELNUMMER 107554
Merk Stone Island
Omschrijving

Details

Vest Stone Island 'Ghost Piece' donkerblauw met capuchon. Het luxe vest heeft een bies aan beide kanten van de rits en deze loopt door over de capuchonrand. Aan de zowel de mouwen en boord zit een dunne ribstof afwerking. Ghost Pieces zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn volledig monochromatisch. Zelfs hun kompas patches zijn gemaakt in de zelfde kleur om niet op te vallen met het kledingstuk. De paspop draagt maat S.