ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1. Algemeen

1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Tenzij wij ons schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaren. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2. De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. De orderbevestiging is tevens de factuur.

1.3. Artikelen dienen binnen een termijn van maximaal 4 dagen betaald te zijn. Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen wordt de bestelling van het artikel ongedaan gemaakt.

1.4. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.

1.5. Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en capaciteiten van de koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden. Je kan hieraan geen rechten ontlenen.

 

Artikel 2. Betaling

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s en zijn inclusief BTW.

2.2 Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten. Voor online betalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

2.3 Je kan betalen door middel van IDeal. Als je betaling door ons ontvangen is, verzenden wij je bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om alle artikelen die op een werkdag voor 14:00 uur zijn besteld, de volgende dag te laten bezorgen door PostNL. Bestellingen in de weekenden en tijdens feestdagen worden de volgende dag niet bezorgd. Wij streven ernaar om bestellingen in het weekend op dinsdag te bezorgen. Bestellingen tijdens feestdagen proberen wij de tweede werkdag na de gesloten feestdagen te bezorgen.

2.4 Bij vooruitbetaling dient het bedrag uit de bevestigingsmail overgemaakt te worden op IBAN-nummer NL26RABO0134181530 t.n.v. Henk Bekkers Men’s Fashion BV onder vermelding van het ordernummer uit de bevestigingsmail.

 

Artikel 3. Verzendkosten

3.1. We verzenden bestellingen boven € 75 GRATIS. Voor bestellingen onder € 75 rekenen we € 6.95 verzendkosten.

3.2. Je kan tevens je bestelling, mits betaald, in de winkel komen ophalen. Dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten.

3.3. Bij leveringen buiten Nederland, maar binnen Europa zijn de verzendkosten € 10.

3.4 Betaalmogelijkheden:

  • Ideal
  • Mister Cash

Betaling geschiedt in alle gevallen vooraf.

 

Artikel 4. Annulering

4.1. Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. Je kan deze annulering doorgeven per mail of telefonisch. Niet betaalde bestellingen kunnen kosteloos binnen 24 uur worden geannuleerd.

4.2. Wij kunnen zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

4.3. Indien je niet binnen 24 uur de bestelling annuleert, ben je betalingsplichtig. Wij zijn gerechtigd administratiekosten aan je door te berekenen, indien de bestelling na 24 uur geannuleerd wordt of niet voldaan wordt.

 

Artikel 5. Levering

5.1. Wij streven ernaar alle artikelen waarvan wij de betaling hebben ontvangen en die op een werkdag zijn besteld voor 14:00 uur de volgende dag te laten bezorgen door PostNL. Bestellingen in de weekenden en tijdens feestdagen worden de volgende dag niet bezorgd. Wij streven ernaar om bestellingen in het weekend op dinsdag te bezorgen. Bestellingen tijdens feestdagen proberen wij de tweede werkdag na de gesloten feestdagen te bezorgen. Na een bestelling ontvang je een bevestiging per mail van je aankoop.

5.2. Wij proberen een bestelling voor 14:00 uur de volgende dag te bezorgen. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heb je het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

5.3. Indien een bestelling bestaat uit meerdere producten zijn we gerechtigd deze te leveren in gedeelten. Hiervoor brengen we geen extra verzendkosten in rekening.

5.4. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Je hebt de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

5.5. De verzending geschiedt volgens de AVG voorwaarden (Algemene Voorwaarden voor Goederenvervoer) van PostNL, welke na te lezen zijn op www.postnl.nl

5.6. Alle op onze webshop vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen door ons vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

5.7. Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een door jouw besteld product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

5.8 Wanneer er iets niet klopt aan je ontvangen bestelling, dient dit binnen 24 uur na ontvangst te worden doorgegeven per mail of per telefoon.

 

Artikel 6. Retourneren

6.1. Als je niet tevreden bent met een product uit de webshop kan je het product binnen 14 dagen terugsturen. Je betaalt zelf de verzendkosten en bent zelf verantwoordelijk voor het risico van de retourzending. Vul altijd het meegestuurde retourformulier in en voeg het bij de zending. Je kan het retourformulier ook downloaden op onze webshop onder het kopje ‘contact’. Wanneer we je retour in goede orde hebben ontvangen, wordt je aankoopbedrag binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort. Vaak gebeurt dit al binnen een paar dagen.

6.2. Er zijn verschillende manieren om je pakket terug te sturen:

  1.  Via de retourlink in de track & trace-mail die je automatisch van ons ontvangt wanneer je een bestelling plaatst. Via deze retourlink (die 14 dagen geldig is) kan je een verzendlabel downloaden waarmee je het pakket retour kan sturen. Je betaalt deze retourzending via Ideal en geeft het pakket af bij een PostNL-servicepunt in jouw buurt. Bij dat servicepunt hoef je dus niets meer te betalen, dat heb je al gedaan! Zorg ervoor dat je retour goed is verpakt en dat het retourformulier en de factuur zijn bijgevoegd.
  2. Geef je pakket met ingevuld retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst af in onze winkel aan de Steenweg 50 te Helmond. Neem de factuur die je per mail hebt ontvangen mee als bewijs van je aankoop in onze webshop. Retouren die na 14 dagen worden teruggebracht, worden niet meer gecrediteerd.
  3. Stuur je pakket met ingevuld retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst zelf op, voldoende gefrankeerd en goed verpakt. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Retouren die we ontvangen na 14 dagen worden niet meer gecrediteerd.

6.3. Wij willen je vragen om zorgvuldig met onze producten om te gaan, wij zorgen er immers ook voor dat het product netjes bij jou wordt bezorgd.

De volgende producten kan je niet retourneren:

– Gedragen artikelen, passen mag natuurlijk wel.

– Artikelen die gewassen zijn.

– Beschadigde en gebruikte artikelen.

– Artikelen zonder originele labels en etiketten. Wanneer je de labels en etiketten toch verwijderd hebt, voeg ze dan los toe aan de zending.

– Artikelen die niet in hun originele verpakking worden teruggestuurd: bijvoorbeeld schoenen moeten in de bijbehorende schoenendoos worden teruggestuurd. Hetzelfde geldt voor t-shirts en boxershorts die in een doosje worden geleverd.

6.4. Wij verzoeken je vriendelijk niet diverse maten te bestellen om deze thuis te passen. Wij geven u graag telefonisch advies via: 0492-830480 of per e-mail via info@barrows.nl

 

Artikel 7. Aansprakelijkheid

7.1 Iedere aansprakelijkheid van ons en van onze medewerkers en onze producten voor alle schade, van welke aard dan ook, direct of indirect, waaronder bedrijfsschade, gevolgschade, schade aan roerende of onroerende zaken dan wel aan personen, wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Barrows is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.

7.2 Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik onze producten.

7.3 Iedere aansprakelijkheid van ons ten opzichte van jou als koper is in ieder geval beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag dat jij als koper uit hoofde van de betreffende overeenkomst aan ons verschuldigd bent.

7.4 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen jou als koper en ons als verkoper dan wel tussen ons en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen jou als koper en wij als verkoper, zijn wij niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van ons.

7.5 Wij zijn niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.barrows.nl, en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.