Retourneren:

Als je niet tevreden bent met een product uit de webshop kan je het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Je betaalt zelf de verzendkosten. Vul altijd het meegestuurde retourformulier in en voeg het toe bij de zending. Je kan het retourformulier eventueel ook hier downloaden.

Er zijn verschillende manieren om je pakket terug te sturen:

  1. Via de retourlink in de track&trace-mail die je automatisch van ons ontvangt als je een bestelling hebt geplaatst. Via deze retourlink (die 14 dagen geldig is) kan je een verzendlabel downloaden waarmee je het pakket retour kan sturen. Je betaalt deze retourzending via IDeal en geeft het pakket af bij een PostNL-servicepunt in jouw buurt. Bij dat servicepunt hoef je dus niets meer te betalen, dat heb je al gedaan!Zorg ervoor dat je retour goed is verpakt en dat het retourformulier en de factuur zijn bijgevoegd.
  2. Geef je pakket met ingevuld retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst af in onze winkel aan de Steenweg 50 te Helmond. Neem de factuur die je per mail hebt ontvangen mee als bewijs van je aankoop in onze webshop. Retouren die na 14 dagen worden teruggebracht, worden niet meer gecrediteerd.
  3. Stuur je pakket met ingevuld retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst zelf op, voldoende gefrankeerd en goed verpakt. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Retouren die we ontvangen na 14 dagen worden niet meer gecrediteerd.

Wij willen je vragen om zorgvuldig met onze producten om te gaan, wij zorgen er immers ook voor dat het product netjes bij jou wordt bezorgd.

De volgende producten kan je niet retourneren:

  • Gedragen artikelen, passen mag natuurlijk wel.
  • Artikelen die gewassen zijn.
  • Beschadigde en gebruikte artikelen.
  • Artikelen zonder originele labels en etiketten. Wanneer je de labels en etiketten toch verwijderd hebt, voeg ze dan los toe aan de zending.
  • Artikelen die niet in hun originele verpakking worden teruggestuurd: bijvoorbeeld schoenen moeten in de bijbehorende schoenendoos worden teruggestuurd. Hetzelfde geldt voor t-shirts en boxershorts die in een doosje worden geleverd.

Heb je een vraag over retourneren? Mail ons op info@barrows.nl of bel naar 0492-830480.

Voor meer informatie over retourneren zie onze algemene voorwaarden.