Colmar Originals

Colmar

Colmar is een Italiaans luxemerk dat je daar op straat veel ziet. Niet gek, want ze staan bekend om hun heerlijke, luxe jassen met dons en de stijlvolle softshell jacks.
Ook in Nederland kom je Colmar steeds vaker tegen, bijvoorbeeld bij BARROWS. Wij verkopen Colmar al langer, we namen het als het ware mee van onze bezoekjes aan Italië.

 

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

Barrows en Colmar: stijl

Wat kun je verwachten van de herenmode van Colmar? Natuurlijk vind je bij ons de iconische donsjacks, in verschillende kwaliteiten. Want een donsjas is niet alleen lekker in de winter, ook als tussenjas in het voor- of najaar zijn ze heerlijk. De bodywarmer is ook weer terug van weggeweest en die van Colmar zijn mooi, praktisch en warm. Combineer ‘m met een stoere sweater of een dunnere softshell en je kunt op pad. De shirts met logoprint, de polo’s met hun mooie slanke pasvorm en de stoere hoodies maken de collectie van Colmar bij BARROWS helemaal af.

Het verhaal van Colmar

De geschiedenis van Colmar begint in 1923, als de grootouders van de huidige topman een bedrijf oprichten onder de naam Manifatture Mario Colombo. Het merk heeft een sterke verbondenheid met sneeuw, wintersport en het Italiaanse skiteam. Bekend boegbeeld van Colmar uit de jaren 80 en 90 is Alberto Tomba, hij is specialist in de slalom en reuzeslalom. Naast het skiën verwerft Colmar ook bekendheid in de golfsport en bindt talenten aan zich via sponsoring. Met de komst van de Colmar Originals begint het merk een nieuw hoofdstuk in haar bestaan.

Colmar Originals – donsjacks en bodywarmers online bestellen

In 2009 komt de Originals-lijn uit en die blijkt een groot succes. Hiermee maakt Colmar de overstap van sport naar lifestyle en het is de start van het succes van de bekende donsjack met het rode logo op de mouw. Naast de jacks komen er meer items die hetzelfde merkgevoel ademen als de jacks. Hiermee bewijst Colmar na bijna 100 jaar nog altijd springlevend te zijn. BARROWS heeft een ruime collectie Colmar, in verschillende kleuren. Online bestellen is handig en snel. Eerst kijken welk model en kleur het beste bij je past.
Of kom naar onze winkel in Helmond.