Merken – Fred Perry

Merk

  • Toon meer

Categorie

Maat

  • Toon meer
  

Fred Perry

Fred Perry is British Heritage en zo Engels als een kopje thee. Het begon als een sportmerk maar wordt ondertussen omarmd door sporters, skaters, rockers en rebellen. Fred Perry zoekt in promoties vaak contact met bekende muzikanten die qua gevoel en uitstraling passen bij het merk, zoals Miles Kane en Amy Winehouse. In Nederland is zangeres Anouk vaak te zien in de polo’s van het merk met de lauwerkrans op de borst.

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

Fred Perry de toptennisser

Graag vertellen we je wat meer over de geschiedenis van het merk. Fred Perry werd geboren in 1909 en groeide uit tot een wereldberoemde tennisser. Hij was de eerste die alle grand slam titels op zijn naam mocht schrijven (grand slam toernooien zijn de grote toernooien in Australië, Frankrijk, Engeland en Amerika) en is daarom voor veel Britten de grootste Engelse tennisser ooit. Hij wordt in die tijd veelvuldig benaderd om zijn naam aan allerlei sportproducten te verbinden. Een zweetbandje met zijn naam is een grote hit én markeert het begin van het merk.

Het volgende succesvolle item is de klassieke witte polo. Eind jaren ’50 stijgt de populariteit van het merk, omdat de stijl goed past bij het dan heersende modebeeld. Fred overlijdt in 1995, zijn as wordt uitgestrooid over de velden van het door hem zo geliefde Wimbledon. Hij is een tennislegende met een wereldmerk als springlevende nalatenschap.

Online Fred Perry bestellen bij Barrows

Bij Barrows zijn we tennisfans en liefhebbers van tijdloze, klassieke items. Fred Perry is daarom voor ons game, set & match. We houden van de sportieve looks en de mooie details van het merk, de prachtige kleuren en mooie pasvorm. De luxe joggingpakken, de polo’s, truien en sweaters, jacks en bodywarmers kopen we ieder seizoen met liefde in en vinden hun weg naar modebewust Eindhoven, Helmond en omstreken. En ook online vind je bij ons een uitgebreide collectie van Fred Perry. Bestellen is eenvoudig. Wij zijn fan van Fred!