Versace Jeans Couture

Versace

Versace is de extraverte Italiaanse lifestyle ten voeten uit. Het goud, de uitbundige prints en de barokke details…ze doen je verlangen naar het land met de laars. Toen Gianni Versace zelf nog leefde was het merk larger than life en ongekend populair. Nu is Versace terug, met de trouwe volgers van toentertijd als vaste fans. Maar kijk, ook jongeren zien de kracht van Versace jeans couture. En wij? Wij zijn altijd fan gebleven, want het is gewoon een prachtig merk.

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

De geschiedenis van Versace Jeans Couture

Het verhaal van Versace begint bij Gianni, de grondlegger. Zijn moeder is naaister en als kind is hij gefascineerd door de oude Grieken, twee dingen die zijn toekomst bepalen. Want het zijn de rijk gedecoreerde prints en bijvoorbeeld het Medusahoofd (een verhaal uit de Griekse mythologie) die een belangrijke inspiratiebron zijn voor zijn modecollectie. Na de moord op Gianni in 1997 nemen zijn zus Donatella en zijn broer Santo het bedrijf over. Inmiddels heet het merk dan Versace Jeans Couture en ook tegenwoordig heeft het merk nog een grote schare trouwe fans, ook in onze winkels.

Versace online bestellen bij BARROWS

Versace kopen bij BARROWS? Bij ons vind je veel t-shirts met logoprint, Griekse god of barokprint, vaak in goud. Perfect voor een avondje stappen, een feestje of een andere bijzondere gelegenheid. De sweaters zijn ook opvallend en verrassen ieder seizoen opnieuw. Ook verkopen wij een ruime collectie sneakers, deze zijn prettig geprijsd en mooi afgewerkt. Versace shoppen in de sale? Ook dat kan, de laatste items vind je bij ons in de uitverkoop. Je vindt Versace Jeans Couture in onze winkel in Helmond. En natuurlijk online, ook bij ons.