Genti

Gratis verzending
vanaf € 75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

Over Genti

GENTI werd in 2004 opgericht en bestaat inmiddels 20 jaar. Het merk valt onder het moederbedrijf Gentiluomo International BV, dat ook het zustermerk Gentiluomo voert. GENTI richt zich op de combinatie tussen trendy kleding en informele sportkleding, met een collectie speciaal ontworpen voor jonge mannen met een eigenzinnige stijl. Deze mannen zijn graag zichzelf en laten dit graag zien.
Hoewel GENTI in Nederland is gestart, heeft het merk een sterk internationaal karakter. Alle items worden in Nederland ontworpen, maar de productie vindt plaats in Italië en Portugal, wat de hoge kwaliteit van de kledingstukken garandeert.

Voor wie?

GENTI maakt zijn collecties voor mannen met een sterk individuele stijl, die houden van stijl en niet bang zijn goed gekleed de straat op te gaan. De collecties van GENTI worden gekenmerkt door creativiteit, kwaliteit en een individuele mindset. De items zijn van hoge kwaliteit en echte must-haves. Innovatie op het gebied van kleur, materiaal en pasvorm staan centraal, wat elk seizoen weer zichtbaar is in de nieuwe collecties.

Wist je dat al meer dan tien jaar GENTI de officiële kledingpartner van voetbalclub PSV is? Elk seizoen ontwerpen ze speciale, op maat gemaakte kledingconcepten voor de spelers, wat het sportieve karakter van GENTI benadrukt. De sportieve collecties voor PSV hebben een urban gevoel en worden in samenwerking met de spelers ontwikkeld.

Kenmerken

  • Strakke en trendy ontwerpen van casual kleding met een chique touch.
  • GENTI zich richt op moderne trends, maar veel van hun kledingstukken hebben ook een tijdloze kwaliteit. Ze streven naar ontwerpen die niet snel uit de mode raken.
  • Gebruik van speciale materialen en innovatieve styling.
  • De kledingstukken zijn comfortabel en goed passend.
  • Interessante kleurcombinaties die opvallen.
  • Alle items uit de collectie zijn gemakkelijk te combineren met elkaar en passen ook goed bij kleding van andere designers. Mix en match!

 

Sale

Yes, zelfs de toppers van GENTI komen soms in de sale!
Hoewel de collectie elk seizoen vol zit met must-haves, gaan de laatste maten, modellen en kleuren aan het einde van het seizoen voor een mooie prijs weg.
Dus… ‘keep an eye on our site’  en volg ons op Facebook en Instagram!