K-Way

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

K-Way

Het avontuur van K-WAY begon met een plotselinge plensbui in Parijs, waar oprichter Leon-Claude Duhamel verbaasd toekeek hoe mensen verrast werden door de regen, en hoe slecht voorbereid mensen waren op het weer. Dat moment inspireerde hem tot het ontwerpen van een waterdichte jas die niet alleen functioneel was, maar ook opvouwbaar tot een klein formaat voor moeiteloos meenemen.

Sinds de introductie ervan is K-WAY uitgegroeid tot een symbool van stedelijke elegantie gecombineerd met praktische functionaliteit. De jassen van K-WAY zijn geliefd geworden bij stedelingen en reizigers wereldwijd vanwege hun vermogen om stijl en bescherming te bieden in diverse weersomstandigheden. Hierdoor heeft het merk een toppositie veroverd in zowel de mode- als outdoor scene.

Stay dry, stay cool, stay K-WAY !

 

Voor wie?

K-WAY richt zich op een breed publiek dat waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit. De jassen zijn populair omdat zeer praktisch zijn, makkelijk mee te nemen en bescherming bieden tegen wisselende weersomstandigheden. Ook zijn ze geliefd bij reizigers die behoefte hebben aan veelzijdige kleding die zowel in de stad als daarbuiten goed presteert.

Ideaal voor mannen die geen concessies willen doen aan comfort of looks. Of je nu door de straten van een stad slentert of avontuur zoekt in de natuur…

K-WAY is jouw partner in crime voor elke weersituatie!

 

Kenmerken

  • Alle producten van K-WAY zijn ontworpen met aandacht voor functionaliteit en gebruiksgemak, of het nu gaat om een opvouwbare jas, een warme bodywarmer of een comfortabel shirt.
  • K-WAY biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen die aansluiten bij verschillende smaken en trends. Hierdoor vinden consumenten altijd iets dat bij hun persoonlijke stijl past.
  • K-WAY hecht waarde aan duurzaamheid door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en robuuste constructies, waardoor hun kledingstukken lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • K-WAY zet zich in voor milieuvriendelijke productiepraktijken en materialen, zoals het gebruik van gerecyclede stoffen en het verminderen van de milieu-impact van hun productieprocessen.

 

Door deze kenmerken te combineren, biedt K-WAY een complete kledinglijn die zowel functioneel als modieus is, met aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn in al hun ontwerpen.

K-Way bij BARROWS

Maak kennis met K-WAY: jouw merk voor stijlvolle en functionele (regen)kleding. Of je nu door de stad struint of de natuur in gaat, onze trendy, waterdichte jassen houden je droog en comfortabel.
Dus als je op zoek bent naar een nieuwe jas of bodywarmer voor het wisselvallige weer, een zwemshort of een shirt, je vindt het bij BARROWS!
Met K-WAY ben je altijd ready voor elk avontuur, ongeacht het weer.

Stay dry, stay cool, stay K-WAY!