D.A.T.E

 

[woof mobile_mode=”1″ sid=”Filteren” taxonomies=”pa_merk:214″]

[woof_mobile]

D.A.T.E.

content

[woof_products columns=”3″ per_page=”24″ taxonomies=”pa_merk:214″]

Gratis verzending
vanaf €75,00
Sparen voor korting
lever 500 punten in voor €25
Snelle levering
binnen 1-3 werkdagen in huis!
Persoonlijke hulp
wij staan klaar voor al jouw vragen

D.A.T.E.

In 2005 bundelden vier Italiaanse vrienden – Davide, Alessandro, Tommaso en Emiliano – hun passie voor mode en vakmanschap en richtten het schoenenmerk D.A.T.E. op en staat voor  “Discover a Totally Eccentric”, een duidelijke indicatie van de filosofie van het merk.
Elke stof en elk stukje leer dat werd gebruikt, was met zorg geselecteerd en afkomstig uit Italië, een land dat synoniem staat voor vakmanschap en elegantie. Het was deze toewijding aan kwaliteit die al snel de aandacht trok van modekenners over de hele wereld.
D.A.T.E. combineert Britse vintage stijlen met retro- en seventies invloeden en staat bekend om zijn uitstekende pasvorm en hoogwaardige kwaliteit.
Inmiddels is D.A.T.E. wereldwijd populair geworden, dankzij hun comfortabele en stijlvolle ontwerpen.
Dus… als je op zoek bent naar hippe sneakers met de onmiskenbare kwaliteit van Italiaans vakmanschap, dan is D.A.T.E. de perfecte keuze voor jou!!!

Voor wie

D.A.T.E gaat voor mannen waar schoenen niet alleen een modekeuze zijn, maar een statement van stijl en levensstijl. Voor degenen die zichzelf uitdrukken door wat ze dragen en altijd op zoek zijn naar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Je houdt van vintage stijlen met retro- en seventies invloeden en vindt pasvorm en hoogwaardige kwaliteit belangrijk!

Voor actieve mannen die hun dagen vullen met dynamiek en beweging, biedt D.A.T.E schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook ondersteuning bieden waar het nodig is. D.A.T.E begrijpt dat jouw schoenen meer moeten zijn dan alleen een accessoire; ze moeten passen bij jouw leven en jouw ritme.

D.A.T.E gelooft in kwaliteit boven alles. De schoenen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen en een focus op vakmanschap, zodat je met trots kunt dragen wat je draagt, wetende dat je investeert in schoenen die lang meegaan en er goed uitzien, keer op keer.

Jouw stijl, jouw leven, jouw D.A.T.E.!

 

Kenmerken

  • D.A.T.E biedt schoenen die trendy en modern zijn, geschikt voor modebewuste individuen.
  • De schoenen van D.A.T.E worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en comfort.
  • D.A.T.E combineert stijlvolle ontwerpen met comfortabele constructies, waardoor de schoenen geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
  • D.A.T.E schoenen zijn ontworpen voor mensen met een dynamische levensstijl, die veel bewegen en hoge eisen stellen aan hun schoeisel.
  • D.A.T.E legt de nadruk op vakmanschap en kwaliteit, wat resulteert in schoenen die lang meegaan en er goed uitzien.
  • D.A.T.E streeft naar duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke productiemethoden en materialen, zodat klanten kunnen kiezen voor schoenen die goed zijn voor zowel hen als de planeet.
  • D.A.T.E omarmt diversiteit in stijlen en keuzes, waardoor klanten met verschillende smaken en voorkeuren een passende schoen kunnen vinden die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

 

Sale

Zelfs de coole sneakers van D.A.T.E. belanden wel eens in onze sale!
Met een beetje mazzel zit jouw maat erbij en dan scoor je jouw favoriete sneaker voor een scherpe prijs.
Bezoek onze website en volg ons op Facebook en Instagram , zodat je geen enkel koopje mist!